Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия: В момента Коко Динев ме издържа

отпечатай новината

21.11.2016 10:09 | Видян 5227 пъти

Емилия: В момента Коко Динев ме издържа

Неотдавна фолк певицата Емилия роди второ дете на Коко Динев. Новият член на звездното семейство е момиченце на име Мира, а емоциите около вълнуващото събитие, певицата реши да сподели само и единствено в  предаването „Папараци“ по бТВ.

 

Емилия, изглеждаш много добре, лесно ли се възстановяваш след раждането?

Този път мисля че по-лесно се възстановявам, при първото раждане беше по-трудно. Сега е много по-осъзнато, с различно мислене, разумно. Чувствам се помъдряла и пораснала. Може би съм по-спокойна и по-зряла.

Създава ли ти грижи бебето?

Засега единствено се чувствам недоспала и щастлива. Нямам други грижи, много често й виждаме усмивката вече. Много спокойно бебе е.

На кого я кръстихте всъщност?

Решихме с Коко този път да изберем име, което на мен ми харесва, защото той избра името на Иван. Много ми харесваше това име Мира, колебаехме се между две имена, той искаше Ана да се казва и имаше трети вариант Елена.

Някъде бе писано, че си погалила по корема твоята колежка Елена Паришева и те е споходило това, което се е случило на нея?

Това е истина. Пред хотел „Маринела“ се засякохме на улицата с Елена, тя беше с едно много хубаво малко коремче и благородно й завидях, тъкмо чакаха второ дете с Ивелин Попов. На ум си казах, че това е голямо щастие. Ние винаги све искали второ, но винаги си казваш: има време…Тайничко си помислих, че ако се случи ще бъда много радостна и щастлива. И то пък взе, че се случи. Може и да е съвпадение, може и Господ да е чул молбата ми. Отидохме на една почивка и след като се върнахме, разбрах, че съм бременна.

Усещането ти, когато я прегърна и целуна за първи път?

Когато бях бременна си мислех, как сега ще обичам нещо повече от Иван. Когато обаче ми я дадоха, бързо разбрах как ще обичам още едно дете в семейството. Разбираш, че това е смисъла, всичко друго е преходно. Те няма да бъдат все малки и да се до мен, но такъв е живота. Ето Иван вече усещам как се изплъзва и ми става носталгично, пълнят ми се очите със сълзи.

Пълнят ли се очите на Коко, когато погледне малката Мира?

Той не е такъв тип човек, не си показва чувствата, така както другите бащи. Неговото изразяване на любовта е много различно от стандартното. За него е важно да вижда, че имаме всичко и сме доволни от това, което ни дава. Не е от хората, които ще започне да и говори, да и се глези. Аз харесвам такъв тип мъже, затова съм си го избрала.

По време на бремеността ти, ти избягваше медийните изяви, от суета ли беше това заради натрупаните колиграми или от суеверие?

Когато бях бременна с Иван, гледах да не отсъствам отт сцената, да не отказвам интервюта. Сега съм на такъв етап, че нямам нужда от показност, не се страхувам, че ще изгубя кариерата си. Гласът си е мой, нося си го, не ме е страх от нищо, освен за децата си. Нямам нужда да си снимам второто дете, Иван го снимах и веднага го показах. Даже не съм я снимала изобщо.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !