Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Емилия къса с майчинството заради Пайнера

отпечатай новината

18.11.2016 16:49 | Видян 2073 пъти

Емилия къса с майчинството заради Пайнера

Прясно родилата поп фолк дива Емилия къса с майчинството по нареждане на своя продуцент Митко Димитров-Пайнера. Жената на Коко Динев е била притисната до стената за концерта в зала "Арена Армеец" след броени дни.

Чаровната блондинка роди дъщеричка - Мира, в началото на октомври. Макар по време на бременността си Емилия да не била наедряла кой знае колко, тя все още не се чувствала във форма, за да излезе пред публика и то не пред клубна, а в зала, в която под лупа ще я гледат няколко хиляди души.

Пайнера обаче привикал Емилия в офиса си и скръцнал със зъби, че трябва да се върне на сцената, независимо дали се чувства готова за това или не. Босът на чалгаджийките настоял изпълнителката на "Калифорния" да се изяви на сцената, не само защото е сред най-оборотните му артисти, а и защото други две от примите тази година ще пропуснат проявата. Галена категорично е отказала да вземе участие в спектакъа "15 години телевизия "Планета" заради напредналата си бременност. Поради същата причина аут е и Джена.

"Нямам търпение отново да се срещна с моите фенове и заедно с тях да отпразнуваме рождения ден на нашата телевизия на 22 ноември. През последните два месеца срещите с публиката наистина ми липсваха. Нямам търпение отново да бъда на сцената, още повече, че през 2016 година песните, които предложих бяха приети много добре", потвърди участието си в концерта самата Емилия.

В началото на следващия месец певицата се връща и на клубната сцена, споделя пик. "Днес приоритетите ми са малко по-различни, повече съм майка и смятам да обръщам повече внимание на децата си, но това не означава, че ще загърбя кариерата си на певица. До Нова година участията ми в клубовете нямат да бъдат толкова чести, но през 2017 г. смятам да наваксам", допълни звездата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !