Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Гущеров хванал Мария с Бирмата

отпечатай новината

17.11.2016 13:06 | Видян 3928 пъти

Гущеров хванал Мария с Бирмата

Георги Станоев - Бирмата е причина за раздялата на фолкаджийката Мария с милионерския наследник Християн Гущеров, научи Уикенд. Наш източник твърди сензационно, че Отварачката е сложила рога на мъжа си с бившето гадже на Алисия. Измаменият съпруг обаче разбрал за изневярата и изхвърлил жена си като парцал.

Жоро Бирмата от известно време е без постоянна приятелка. Той с ебил разделил с Алисия, по която пръскаше пари в продължение на цяла година. Към това решение го тласнала именно неговата майка Лидия Станоева, която не можела да понася певицата. Бизнесдамата била сигурна, че тя не обича сина ѝ, а го изпозлва заради парите му.

Мария била една от малкото фолк певици, които към момента на на скъсването с Алисия не фигурирали в тефтерчето на бизнесмена. Ето защо той решил да попълни пропуска си. Самата Мара не се чувствала задоволена в леглото от мъжа си и имала нужда някой да компенсира това и тя се поддала на чара на Станоев. Гущеров обаче ги хванал.

Въпреки това семейство Гущерови най-вероятно ще се съберат отново, след като в продължение на два месеца живяха разделени. Отварачката твърди, че с мъжа ѝ са в чудесни отношения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !