Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Весела Тотева кръщава бебето на Емилия

отпечатай новината

16.11.2016 13:35 | Видян 3791 пъти

Весела Тотева кръщава бебето на Емилия

Емилия и Весела Тотева са изключително близки приятелки, а скоро ще станат и роднини. Фолк певицата смята да покани дизайнерката за кръстница на дъщеря си Мира.

Съпругата на Елин Топузаков бе именно тази, която показа малката Мира за първи път, а освен това е сред най-близките на семейство Диневи. Както е известно, Весела е сред малкото хора, имали удоволствието да се запознаят с момиченцето след раждането му.

Именно тя е и „виновницата” първа съобщила новината за раждането на детето. И дори имаше честта да се снима с нея, за радост на феновете на фолк звездата, пише България днес. Коко и Емилия грижливо пазят дъщеря си, далеч от любопитни погледи, а освен това от суеверие не искат да я показват пред хората. Покрай предстоящото кръщене обаче, започнали да мислят и за кръстник.

Емилия споделила на Коко желанието си Весела и Елин да станат кръстници на дъщеря им, а бившия футболен бос, охотно дал съгласието си за избора им. Кога ще бъде кръщенката не е ясно, но двете приятелки нямат търпение да организират събитието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !