Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария и Гущеров разкриха подробности около брака и развода си

отпечатай новината

11.11.2016 09:59 | Видян 3923 пъти

Мария и Гущеров разкриха подробности около брака и развода си

 Развод няма! Това единодушно твърдят фолк певицата Мария и милионерският наследник Христиан Гущеров, пише в. България днес. За краха в отношенията им се говори от няколко месеца, но двамата единодушно разбиха всичко буреносни облаци около връзката им.
"Цялата история около развода е пълна глупост! Когато жена ми се движи в топ 3 на най-добрите певици и не могат да я нападат лично, правят това с измислици за личния ни живот. Благодаря, че ми се обадихте. Двамата живеем щастлива и всичко ни е наред. Може и да ме цитирате", заяви Гущеров и сгромоляса всички слухове.

Той допълни, че в момента с Мария активно организират отпразнуването на Нова година и вече са си направили резервация заедно Мария, дъщеря й и цялата фамилия Гущерови.

Фолкпевицата също беше категорична, че двамата са щастливи и не се разделят, като приема с усмивка писанията, че се задава развод. Тя допълни, че дори някой ден отношенията им да приключат, тя няма да има финансови претенции към съпруга си.

Слуховете за раздялата им бяха подсилени от все по-честите участия на изпълнителката в нощни заведения. В миналото имаше периоди от по няколко месеца, в които Мария нямаше нито една изява, докато сега е ангажирана за 4-5 участия на месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !