Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Катя и Здравко от "Ритон" купуват линейка

отпечатай новината

10.11.2016 12:19 | Видян 1813 пъти

Катя и Здравко от

Катя и Здравко от дует "Ритон" за втори път се включиха в благотворителна кауза за закупуването на първата педиатрична линейка в България. Изпълнителите на "Живот като на кино" позираха пред фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова за кампанията й "Да оставим следи".

Преди една година пеещото семейство всъщност постави началото на благородната мисия, около която в последствие се обединиха много популарни личности. Тогава, на промоцията на новия албума "Пътят към твоето сърце" звездите помолиха гостите си вместо да им носят цветя, да се включат в каузата със средства и така бяха събрани първите 2200 лева. Снимката на "Ритон" заедно с още 35 звездни портрета ще бъдат разиграни на търг  на 14 декември.

Всеки, който даде най-висока цена, ще може да украси дома си с чаровната Катя, която замечтано слуша серенедата на своя Здравко. От началото на годината освен "Ритон" към каузата се включиха още Васил Михайлов, Астор, Емил Кошлуков, Симона Пейчева, Вики от "Мастило", Валя Войкова, Койна Русева, Екатерина Евро, Стефан Шарлопов, Орлин Павлов и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !