ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Блатечки съвсем забрави Диляна Попова

отпечатай новината

08.11.2016 15:50 | Видян 2295 пъти

Блатечки съвсем забрави Диляна Попова

Асен Блатечки е влюбен в жена си повече от всякога, видя фоторепортер на Ретро. Плейбоят и съпругата му Катерина отново прекарват дните си заедно и често могат да бъдат засечени да си гукат на кафе като прясно влюбена двойка.

„На Асен май най-после ще му дойде акълът и ще се кротне. Жена му трябваше да понесе купищата изневери на безотговорния си мъж и дори факта, че има извънбрачно дете от Диляна Попова. Катерина издържа стоически на униженията и сега вероятно търпението й ще бъде възнаградено”, коментират колеги на Блатечки от актьорската гилдия. По думите им двамата в момента изживявали истински ренесанс на връзката си.

В резултат Асен окончателно е приключил отношенията си с манекенката Диляна Попова. Отбивал се от време на време в дома й, колкото да види малкия си син Борил и да плати издръжката от 800 лв. месечно. Свикналата да живее като принцеса с богати гаджета Попова обаче смятала, че сумата е прекалено малка, защото разходите по едно дете надвишавали многократно даваните от Асен пари. Още повече че тя нямало как да има постоянна работа, с която да издържа и себе си, тъй като трябвало да се грижи за детето.

Актьорът пък бил категоричен, че не иска да има разглезен син. „Аз като малък трябваше да работя за всяко удоволствие в живота си. Не съм лишил никога децата си, няма и да го направя, но не искам да са презадоволени”, отсякъл той.

След последния развой на събитията и разцъфналата втора любов между Асен и жена му надеждите на Попова, че ще може да открадне за себе си неверния мачо, окончателно рухнали и тя изпаднала в дълбока депресия. И без това слабата манекенка се топяла от ден на ден, буквално линеела, а красивото й лице вече било белязано от преждевременни бръчки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !