Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сашка Васева пропя Синатра

отпечатай новината

08.11.2016 10:26 | Видян 1631 пъти

Сашка Васева пропя Синатра

Няма невъзможни неща! Живото доказателство за това е Сашка Васева, пише ПИК. Емеблематичната изпълнителка на чалга хитове категорично скъсва синджира на пошлия жанр и смело се хвърля... в джаза с изпълнение от репертоара на Франк Синатра!

Сашка коренно е сменила не само концепцията на кариерата си, но и визията – явява се да пее пред публика облечена в елегентно бяло сако, разкриващо съвсем малка част от пищните й прелести, а някогашните й развяващи се руси коси са прибрани в шикозен кок. Освен това, дупнишката мадона държи вече да бъде нарична Александра Бакърджиева, макар че засега удря на камък в това начинание.

„Години наред бягам от популярност, но скандалите винаги са около мен. Така е, защото дадох публичност на семейните си драми и това е моята грешка”, споделя пред Нова Сашка Васева.

„Преломният момент в моя живот е смъртта на майка ми, която се случи тази година. Мисля, че сега най-важното е да се отдам на семейството си и да насоча енергията си към него”, допълва колоритната фолк ветеранка.

„Обичам шоуто, но не мога да разбера защо хората виждат в мен общественик, което по никакъв начин не се връзва с имиджа ми. Може би, защото съм една от малкото певици, които не пее само за любов, но и за социални теми, като например „Левовете в марки”, нищи социалната тематика Сашка Васева.

„Не ми харесва играта в шоубизнеса днес. Честно да ви кажа, нямам собствени доходи и не държа да изкарвам пари, искам да бъда жена на мъжа си”, категорична е Сашка Васева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !