Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Росен може да стане премиер, като не го искат за президент

отпечатай новината

01.11.2016 15:56 | Видян 2870 пъти | Гласували 1

Росен може да стане премиер, като не го искат за президент

Да предпочете една партия Цецка Цачева пред Росен Плевнелиев като кандидат – президент? Това наистина е най-меко казано странно. Да предпочете когото и да било от „скамейката” си за еврокомисар пред Плевнелиев? Това е най-меко казано необмислено. Но точно така, не без доза неразбираема надменност, реши да постъпи ГЕРБ.

Нека никой не се учудва, ако утре, а това утре се приближава със светлинна скорост, Плевнелиев стане глава на обединена автентична десница, а това го произведе в премиер на републиката.

Човек предупреден, наполовина е спасен, както гласи любимата ми италианска пословица!

А ето и коментара на самия Плевнелиев по повод оттеглянето на Кристалина Георгиева като еврокомисар и споменаването на името му – първо от 19’ още през юни като неин наследник: „Не се боря за заплата и за постове, но ако мога да бъда полезен на България и на обединена Европа по всеки смислен начин, ще го направя. Надявам се през последната година и половина на всички да е станало ясно кой съм аз и за какво се боря. Не съм станал министър и президент заради високите заплати или заради представителността и високите позиции. Аз влязох в българската политика, за да бъда полезен, за да търся смисъла”.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !