Ким Кардашиян се натиска с Ема...

Ким Кардашиян и Ема Робъртс се целунаха по време на...

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

Симона Пейчева се съблече за благотворителност

отпечатай новината

01.11.2016 13:06 | Видян 2271 пъти

Симона Пейчева се съблече за благотворителност

Една от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика в цялата история на този спор у нас, Симона Пейчева, остана по парфюм заради популярна благотворителна кампания, пише ПИК. Красивата грация, която след края на активна си кариера се преквалифицира в тв водеща и риалити звезда, се включи в "Да оставим следи IV" на Сдружение "Кауза".

 

Симона се разголи пред обектива на фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, пред който вече четири години застават най-популярните ВИП-ове у нас - актьори, певци, спортни и футболни звезди, повечето от които се превъплъщават в исторически образи или световни знаменитости. От началото на кампанията са се присъединили над 100 популярни личности, 35 от които само за тази година. Сред тях най-голямата знаменитост е актьорът Васил Михайлов, който вече изключително рядко се снима. 

 

Симона Пейчева, в целия й блясък и покрита само с парче черен плат, ще стане притежание на този, който купи снимката й на благотворителен търг, който се разиграва преди края на всяка кампания. Тази година той ще се състои на 14 декември в "Перото" в НДК

 

"Тази година се включиха и хора бизнеса, които искат да помогнат за нашата кауза - закупуването на първата детски педиатрична линейка. Идеята на кампанията е всичко да минама през изкуството чрез снимките. И в днешния дигитален свят, в който всеки може да се снима, да покажем звездите за пръв път такива, каквито не сме ге виждали досега, в много различнта светлина. Попитах Симона как й се струва идеята за фотосесия в леко еротична посока, въпреки че като цяло в кампанията еротиката не присъства много. Тя се съгласи, направихме няколко разработки на кадрите. Нейна беше преценката за този кадър, той доре бе най-смелият. Симона ми сподели, че е имала много предложения за списания, които винаги е отказвала. Затова в мен остана отговорността да направя кадъра стилен и невулгарен, с лека и елегантна еротика, който на търга да бъде пожелан и закупен, без да всяка смут и притеснетие", коментира пред ПИК Велислава Каймаканова. 

 

Кампанията "Да оставим следи", която всеки може да подкрепи със смс на номер 17 777 с текст DMS KAUZA, цели да насочи общественото внимание към здравните проблеми и нуждата от по-качествени здравни услуги за недоносени новородени деца. За четири години чрез своите кампании Сдружение "Кауза" успя да набере сума в размер над 150 000 лв. Най-скъпо откупената картина-снимка е била на Джоко Росич. За нея е броил 5000 лева директорът на цирк "Балкански" Александър Балкански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !