От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Лейди Гага пее в кръчма по дупе

отпечатай новината

01.11.2016 11:14 | Видян 1561 пъти

Лейди Гага пее в кръчма по дупе

Шашавата певица закри турнето си с концерт в кръчма вместо на стадиона, пише "България Днес". Почти чисто гола се появи на закриването на турнето си Лейди Гага. Врязани в задника гащи и къс потник без сутиен, под който съвсем ясно се виждаха гърдите й, не оставиха нищо на въображението.

Певицата многократно е шокирала с външния си вид, така че облеклото й не направи кой знае какво впечатление на феновете. Въпреки това социалните мрежи активно коментираха късите, впити в интимните й части панталонки на изпълнителката и черните й беквокалистки.

С оскъдното облекло Гага закри необичайното си турне, което стартира в началото на октомври. Вместо с фанфари и стотици хиляди почитатели, които крещят името й, ексцентричната певица заложи на няколко неизвестни кръчми, които побират петдесетина човека. Заедно с антуража си от знойни чернокожи беквокалистки 30-годишната блондинка обиколи за последно баровете, за да представи последния си албум - Joanne. Целта е да покаже, че освен певица може да свири и на различни инструменти. По време на прощалните си концерти изпълнителката показа прекрасни възможности с китара и пиано.

По време на нестандартното мини турне Гага заяви, че е различна от Мадона. Така Гага си го връща на Мадона, с която беше сравнявана наскоро в радиоинтервю. Въпреки че твърди, че уважава много Материалното момиче, Гага не пропусна да подчертае, че за разлика от Мадона тя може да свири на различни инструменти и сама си пише и аранжира песните.


"Свиря на различни инструменти. Пиша сама собствената си музика. Прекарвам часове наред в студиото. Продуцент съм, текстописец... просто съм различна от Мадона" - обяви Лейдито. И побърза да добави, че: "Мадона и аз сме много различни... просто искам да знаете. Това не означава, че не я уважавам. Тя имаше фантастична, огромна кариера, най-добрата поп звезда на всички времена".

Тавата Joannе, която се очаква да пожъне небивали успехи, носи това име в чест на леля й, сестра на баща й, която умира на 19-годишна възраст. Джоана е и второто малко име на Лейди Гага. Албумът съдържа 11 парчета, които са микс от различни стилове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !