Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Певицата Сиара отново е бременна

отпечатай новината

26.10.2016 14:12 | Видян 959 пъти

Певицата Сиара отново е бременна

Изпълнителката на “Like a Boy” съобщи новината вчера, навръх своя 31-ви рожден ден. Тя публикува кадър в Instagram, на който е в прегръдките на своя съпруг Ръсел Уилсън. Ръцете и на двамата почиват върху коремчето й. Певицата написа: “На този специален рожден ден получих изобилие от любов от моите приятели и семейство… И освен това се вълнувам най-накрая да ви съобщя за един от най-големите подаръци, който Господ може да направи…”

Спекулациите, че певицата е бременна, започнаха преди няколко седмици. Това е първо дете за Сиара и Ръсел, но второ за изпълнителката. Тя има син Фючър Уилбърн (2) от връзката си с рапъра Фючър, с който бяха сгодени в продължение на година, но през август 2014 г. се разделиха. Двойката имаше сериозни проблеми относно попечителството над момченцето. Сиара дори внесе иск на стойност 15 млн. долара, обвинявайки Фючър в клевета и обида.

След Фючър, изглежда певицата най-накрая е открила щастието в лицето на коутърбека на Seattle Seahawks. С Ръсел започват връзка през 2015 г., а на 6-ти юли 2016 сключиха брак на романтична церемония в замък Чешир, Великобритания. Изпълнителката и лице на Roberto Cavalli беше облечена с красива дантелена рокля, изработена специално за случая от дизайнера Питър Дъндас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !