Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Глория окраде Цеца

отпечатай новината

25.10.2016 12:09 | Видян 2759 пъти

Глория окраде Цеца

След като безскрупулно години наред изпълняваше вечните хитове на Лили Иванова, сега Гло започна да краде парчетата на сръбската звезда Цеца Величкович, пише "България Днес".
Чалгарката, която в последно време съвсем се изгуби от звездния хоризонт, и творчеството й стремглаво върви надолу, трупа хонорари на чужд гръб. Глория реши да изплува отново, изпълнявайки чуждо творчество. Видеоклипове в мрежата доказват, че фолкаджийката пее песните на сръбската си колежка в столичните чалга клубове и частни партита, на които е гост.
Певицата, която не е дала лев на колежките си, за да изпълнява песните им, нито е получила разрешение за това, нагло гази закона, заради което може да бъде осъдена за крупна сума.

В началото на кариерата си Глория изгря именно с чужди песни. Изпълнявайки парчета на сръбската легенда Лепа Брена, певицата бе забелязана и звездата й изгря.
Цеца съвсем не е единствената звезда, която е ограбвана почти всяка вечер. Както "България Днес" вече писа, Гло не спира да вие глас с песните на естрадната прима Лили Иванова, без да поиска позволение за това.

Още преди година Лили надигна вой до небесата и бе категорична, че ще заведе иск срещу фолкпевицата за 100 000 лева. Въпреки че тогава на Глория й се размина, чалга дивата не си взе поука и до днес продължава на краде чуждото творчество.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !