Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деси Цонева е бременна?

отпечатай новината

24.10.2016 18:00 | Видян 2688 пъти

Деси Цонева е бременна?

Тази вечер във "ВИП брадър" зрителите ще имат трудната задача да определят изхода от поредните номинации в Къщата. Съквартирантите ще получат възможност да видят кой и с какви мотиви ги е номинирал, а ще доведе ли това да поредни сътресения и преразпределения на лагерите, предстои да разберем.След първите двойни елиминации, в най-известното Домакинство емоциите ескалираха, а двата враждуващи лагера отново стегнаха редиците си за война, малко след като бяха разтопили ледовете помежду си.

Тази вечер ще видим как огромната подкрепа, която зрителите гласуваха на Миглена и напускането на Лара разстроиха Ирина и най-близкото ѝ обкръжение в Къщата. Лагерът на интелектуалците ще се усети по-несигурен от всякога, а каква е тактиката, която ще предприеме, ще разберем съвсем скоро.
 
Във времена на открита война, една евентуална добра новина ще завладее най-известната Къща. Деси ще сподели на Големия брат, че има съмнения за хормонален проблем или бременност, а развълнуваният Биг брадър ще побърза да ѝ осигури всичко необходимо за потвърждение или отхвърляне на тези съмнения. Има ли в Къщата контрабанден Съквартирант или съмненията на Деси са фалшива тревога, ще разберем тази вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !