Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Вижте най-красивата булка на 86 години

отпечатай новината

24.10.2016 14:49 | Видян 1585 пъти

Вижте най-красивата булка на 86 години

86-годишната Мили Тайлър-Морисон се превърна в очарователна булка, видя mila.bg Снимка на баба Мили в лилава сватбена рокля, която тя сама си ушила, се появи във Facebook миналата неделя и възрастната дама получи многобройни комплименти за неподвластната на времето си красота и безупречно чувство за стил. Вижте повече в нашата ГАЛЕРИЯ!!!

На 16 октомври тя се омъжила за 85-годишния Харолд Морисън в църква в Нюарк, щата Ню Джърси, в присъствието на 200 приятели и роднини. Внучката й Хадижда Елхарбиби съобщи пред Huffington Post, че всички гости, особено младоженеца, били зашеметени от вида на Мили в сватбения й ден, предаде profit.bg.

„Всички бяха очаровани, когато я видяха да минава по пътеката, особено Харолд, това беше най-сладкото нещо, което някога съм виждала. Той се просълзи, беше толкова красиво. Баба просто сияеше от щастие, тази гледка определено си струваше“, сподели Хадиджа.

Баба Мили била омъжена за дядото на Хадиджа 41 години, но той починал през 1992 г. Тя познавала Харолд от 50-те години на миналия век и той дори бил гост на първата й сватба. С годините двамата загубили контакт, но по-късно се видели отново в Ориндж, Ню Джърси. Когато Харолд се разболял, Мили се грижела за него и го водела на църква всяка неделя.

„Той отново се разболя тежко преди една-две години до такава степен, че не можеше да живее сам и се премести в нейното жилище. След една година, в която той се почувства по-добре, двамата пожелаха да се оженят. Като християнка тя не одобряваше да има мъж в къщата, без да е омъжена за него и искаше да е модел за подражание на внучките си“, сподели Хадиджа.

„Семейството ми не може да бъде по-щастливо за нея. Това е истинско свидетелство, че възрастта е просто една цифра и всеки може да се влюби отново“, допълва тя. След церемонията гостите се отправили за Верона, щата Ню Джърси за прием. Залата била декорирана красиво и осветена в лилави светлини, които допълвали роклята на Мили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !