Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Андреа Стефанова: Тодор Живков много ме е обичал

отпечатай новината

24.10.2016 11:08 | Видян 8273 пъти

Андреа Стефанова: Тодор Живков много ме е обичал

Правнучката на бившия първи Тодор Живков, внучката на Людмила Живкова и дъщерята на Евгения Живкова даде ексклузивно интервю за предаването „Събуди се“. Андреа Стефанова разказва за именитата си фамилия и спомените от дядо си за пръв път пред камера.

Какво си спомняш за твоят прадядо Тодор Живков?
Аз съм била много малка. Била съм на две-три години, когато е починал. Много му е било трудно всичко това, което му се е случило. Много му е било болно и тежко за това, че хората са го предали. Тогава е имало здравеопазване, образование, туризъм. Всичките тези неща, които сега в България ги няма. Дори за Васил Левски съм чела истории, че той не е бил прав. Всеки си има мнение и затова не искам да съдя хората. Те ще осъзнаят и ще оценят след време.

Хората знаят малко за теб, разкажи ни повече за себе си?
Шест години бях в Англия, като три от тях бях в пансион. Заминах след 8-ми клас там и след това учих Мода в Лондон. Всъщност в 8-ми клас бях доста палава и майка ми веднага реши да видяедно училище. Аз също реших да замина, защото много от моите приятели отидоха там да учат. Сестра ми също вече беше там.

Какво значи, че си била по-палава?
Просто не ходех на училище, бягах. Не беше това главната причина да отида в Англия, но просто преценихме и аз и майка ми и баща ми, че там ще е по-добре за мен. Много съм щастлива и благодарна, че заминах там, защото нещата, които научих, едва ли тук бих ги начила.

Чувстваше ли се по-свободна в Лондон?
Да, там имаш пълната свобода. Нямаше кой да ти каже нещо.

Би ли се върнала да живееш там?
Аз искам да си остана тук, мен България ми харесва.  Искам да работя тук и да създам семейство. Ако може още две, три години да уча там, не бих отказала.

Тръгна по стъпките на майка си?
Тя страшно много ми помага и аз се съветвам с нея. Дори не само за нещата, които правя и но за моето собствено облекло. За мен тя има страшно голяма класа. Гледам винаги да науча нещо за нея.

Какво правиш през свободното си време?
Лятото подготвях колекцията, която неотдавна представих. Мисля вече да разработя своя собствена марка, която няма да е свързана с майка ми. Имам много идеи, ще започна да мисля и име на фирмата си. Майка ми има много класически стил на работа, а аз искам нещо по-различно да правя.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !