Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Вижте каква красавица е щерката на Кака Лили

отпечатай новината

21.10.2016 15:37 | Видян 4172 пъти

Вижте каква красавица е щерката на Кака Лили

Дъщеря за чудо и приказ е отгледала Лили Вучкова. Бившата водеща е доволна, че малката й щерка я е наследила в професията й.

Талантливата и красива Елица Кънчева е стартирала тв кариерата си в БНТ, където навремето майка й се вихреше като водеща на детското предаване "Милион и едно желания".

 Преди три години обаче напуснала високата сграда на ул. "Сан Стефано" с еднопосочен билет за Париж. "Дойдох тук по програмата "Еразъм", влюбих се в града и реших да остана за постоянно. Записах магистратура, а стажът ми в БНТ ми помогна да започна работа във Френската национална телевизия", разкрива дъщета на Лили Вучкова и Любен Кънчев.

 Още от малка е попила различните телевизионерски чалъми от майка си. Докато Кака Лили била на гребена на вълната, Елица прекарвала безброй часове из студиата на БНТ. В един момент всичко това и нескритото любопитство на околните дошъл в повече на щерката на Лили и тя била най-щастливото дете, когато майка й слязла от екран. После обаче магията на теливизията започнала да й липсва и тя самата се върнала там.

 Освен да репортерства с микрофон в ръка, Елица Kънчeвa ce зaнимaвa и c мoдa. Заради мерките й на модел, фoтoгpaфи я xвaлят ĸoлĸo e фoтoгeничнa.

 Иначе, преди да стане галеницата на Биг Брадър и да спре да мрънка за всичко, майка й Лили Вучкова бе сред най-дразнещите съквартиранти в риалити шоуто. Откакто обаче разбра, че е сигурен финалист благодарения на снизхождението на Големия брат, кака Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !