Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хамилтън разкри пикантни тайни за Шумахер

отпечатай новината

21.10.2016 13:44 | Видян 2440 пъти

Хамилтън разкри пикантни тайни за Шумахер

След края на бойкота си към медиите трикратният световен шампион във Формула 1 и пилот на Мерцедес Люис Хамилтън участва в различни американски телевизионни предавания. 31-годишният британец разкри в шоуто на американската комедийна актриса и носителка на награда „Еми” Елън Дедженеръс пикантни тайни за рекордьора със седем титли във Формула 1 Михаел Шумахер и за своя личен живот.

„Той е една легенда. Когато през 2013 година дойдох на негово място в Мерцедес, механиците ми разказаха, че при всяко състезание се е изпускал в състезателния си костюм”, разказа Хамилтън.

„А ти?”, попита Дедженеръс своя събеседник, който отговори с усмивка: „Аз не го мога. Никога не съм го правил. Някои пилоти обаче го правят”. „От високите скорости в завоите се получава натиск върху органите и мускулите, който е шест пъти по-голям от теглото на пилота”, обясни британецът защо някои не издържат по време на двучасовите състезания и се изпускат.

Елън Дедженеръс запита Хамилтън дали в момента отново е сингъл, след като му напомни за появилите се информации, че е вечерял с поп звездата Риана в романтична обстановка на свещи.

„Да, имах дълга връзка (б.р. с настоящата приятелка на Григор Димитров – Никол Шерцингер), но в момента съм тотално фокусиран отново да стана световен шампион. Мисля, че затова съм толкова добър, тъй като не карам само с главата си. Чувствам го в моето сърце, моите коремни мускули, дори във врата. Чувствам всичко. В моя живот не съм направил нищо, което да може да се сравнява с карането в състезания”, завърши пилотът на Мерцедес.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !