Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Джена би шута на Пайнера

отпечатай новината

21.10.2016 10:06 | Видян 2194 пъти

Джена би шута на Пайнера

Шефът на чалга дивите Митко Димитров - Пайнера не е на себе си, след като една от най-оборотните му чалга диви слиза от сцената, пише Blife. Прясно омъжената Джена напуска фирмата за неопределено време, научи ПИК, а причината е, че иска да изкара на спокойствие бремеността си.

Както е известно изпълнителката на "Да те бях ранила" очаква рожба от своя съпруг - барабаниста на орк. "Канарите" Наско Стоев. Пайнерката вече е в началото на четвъртия месец, но бременността й не върви никак леко, коментират във фирмата.

За разлика от колежката й Галена, която също е бременна, но това не й пречи да вилнее като чалга терминатор по клубните сцени, нощните похождения и дългите преходи не се отразявали добре на Джена. Особено пътуването из провинцията било огромно изпитание за трудната чалга дива, а последните две-три седмици били невероятно мъчение за нея. Шофьорът й спирал едва ли не през километър-два, тъй като на шефката му постоянно й се повдигало, особено по пътища с много завои.

Заради постоянното си неразположение, преди дни Джена "сервирала" на Митко Пайнера новината да я отпише от графика с участията поне до май-юни, когато вече ще са минали един-два месеца от раждането на детето й. Продуцентът е останал неприятно изненадан, тъй като снахата на "Канарите" е една от най-поръчваните му изпълнителки и досега на седмица имаше между 3 и 4 участи, които му докарвали по около 40 бона на месец. Излиза, че след като Джена преустановява участията си в този момент, до края на бремеността й Пайнера ще е назад с поне 200 бона.

Певицата все пак е постигнала компромисен вариант с шефа си да не изоставя напълно работата си. Засега тя ще поема по максимално 1 участие на десетина дни и то само на близки до Пловдив дестинации. След като се задоми Джена се нанесе в палата на съпруга си в село Катуница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !