Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ути: Децата ти трябва да се срамуват от теб!

отпечатай новината

21.10.2016 10:31 | Видян 2160 пъти

Ути: Децата ти трябва да се срамуват от теб!

Войната срещу чалгата в Къщата на „ВИП Брадър” влезе в нова светлина, пише БЛИЦ. Замесени в нея са Ути и Емануела. На последните номинации готвачът я посочи за изгонване. Певицата обаче не му остана длъжна и го захапа за това, че преди години екипът му е „избушил” телефона на ПР-ката й да я канят да отиде в предаването му. „Колко е хитър. Влизам и почва да ме хейти, а твърдеше, че много ме харесва и затова трябва да му гостувам”, поясни Емануела.

От своя страна Ути я нападна жестоко:” Децата ти трябва да се срамуват от майка си и това, което прави”. „Когато имаш деца тогава ме съби”, захапа го певицата по най-болната му тема. „Плащам си осигуровките и имам право на мнение”, защити се Ути.

Певицата обаче излезе хитра и веднага го обсъди с останалите съквартиранти, но по тактичен начин. „Хитър е. Причисли се към Ирина и Лара, които са харесвани от вън и така те ще го избутат до финала. Той обаче ще ги наиграе и ще спечели”, убедена е Еми. Никой от останалите обитатели на Къщата обаче не й се върза и я остави да си говори сама.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !