Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ирина Тенчева в скандална схема с ВИП Брадър

отпечатай новината

20.10.2016 11:07 | Видян 7355 пъти

Ирина Тенчева в скандална схема с ВИП Брадър

Зад участието на Ирина Тенчева във "ВИП Брадър" стои сделка между нея, продуцентите на шоуто и Нова телевизия. Като подарък за интригите, в които се забърква с останалите звезди в Къщата, бившата водеща на "Най-добрата майка" ще получи облаги, на които би завидял всеки телевизионер, говори се упорито из медийните среди.

Участието на Ирина в скандалджийското шоу е предварително скалъпена стратегия, с която тя да се върне отново на екран и то не само за двата месеца, в които продължава Големия брат, а за доста по-дълго време. В началото на преговорите Тенчева категорично отказала да влезе в Къщата, хем за да не навреди на имиджа си със злободневните скандали, които се вихрят в предаването, хем за да не рискува мира в семейството си, приставайки на съперническото на мъжа й шоу.

Продуцентите и Нова обаче извадили коз, на който Ирина не е могла да устои. Уговорката помежду им е след края на "ВИП Брадър" водещата да се върне за постоянно на екран със свое предаване, научи пик. След като се събрали на семеен съвет, самият Иван поощрил половинката си да се възползва от поканата и да подпише договор, за да й послужи като трамплин за рефрешване на телевизионната й кариера, която Ирина занемари покрай раждането и отглеждането на сина на Христов - Самуил.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !