Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Елена Йончева с мега джип за 100 бона

отпечатай новината

18.10.2016 13:06 | Видян 2151 пъти

Елена Йончева с мега джип за 100 бона

Елена Йончева се фука със свръхлуксозно возило. Топ репортерката бе изловена от папараци с новия си автомобил. Елена се вози на „Вранглер Сахара”, във военно зелено, а колата приляга повече на полковник от Сирия, отколкото на крехката на дама. Въпреки това блондинката не се притеснява от размерите на колата, още повече, че предвид разбитите пътища, с този модел се чувства наистина защитена, пише България днес. Джипът на Елена е повече от луксозен, като разполага със 7 слота решетка, експозирани ковани алуминиеви ключалки, подвижни врати, сгъваемо предно стъкло, фарове за мъгла, огромни джанти и бордови компютър.

Но вместо да обикаля с него руините на Алепо в търсене на хора, които да интервюира за конфликта, Елена Йончева предпочита да ходи на шопинг с новата си кола. И то за детска стая.

Въпреки че мъжът на Елена е архитект, двойката предпочита готови решения. Тя дори отскочи до един от най-луксозните столични магазини за обзавеждане, където цените започват от 4 — 5 бона.

С новия си мъж Елена е щастлива, чувства се обичана и обгрижвана. Това разкри и брат й Иван Йончев, който издаде подробности за връзката й с архитекта Пламен Тодоров.

След раждането Елена Йончева се върна много бързо към предишните си килограми и както твърди,  благодарение на факта, че приемала чай с канела и джинджифил.

„Просто е! Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах — половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малко кафена лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж”, разкрива тайната си тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !