Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Глория: Не искам да срещам Миглена навън

отпечатай новината

17.10.2016 11:32 | Видян 5291 пъти

Глория: Не искам да срещам Миглена навън

Зрителите на Нова ТВ отсъдиха Глория да се превърне в петия съквартирант, който да напусне най-известната Къща. На излизане манекенката сподели, че ѝ предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим.Само няколко часа по-късно Глория гостува в „Събуди се”, където призна, че случаят с ножа е бил просто етюд, а участието си в шоуто е приела като игра с останалите, но не и като състезание с тях. Манекенката без да се замисли определи рождения си ден като най-ужасния си момент в Къщата, а за личен фаворит и човек, който иска да види победител, тя посочи Ути.

Искаше ли ти се вече да излезеш от Къщата?
-    Да, разбира се. Ако трябва да бъда честна, вече ми дойде повече. Смятам, че един месец е достатъчно време за самоанализа. Бях готова да си тръгна.

Не го прие като игра?
-    Беше игра вътре в мен, с останалите, но не и състезание. Научих много неща от престоя си, успях да се самонаблюдавам как емоциите ми достигнали до краен предел ще афектират върху хората, върху които съжителствам. Беше изключително преживяване.

Видя ли се различна?
-    Видях се много по-търпелива. Успях да се самосъхраня  и това ми хареса. До някъде мога да се нарека човек с шарен образ.

Много ли си емоционална по принцип?
-    Единствените поводи, когато съм си позволила да повиша тон е когато на мен ми беше крещяно. Никога не съм смятала и навън, че това е здравословно за един човек и показва неговата култура. Вътре имаше редица моменти, които не бяха толкова забавни. Най-гадно беше на рождения ми ден.

Не ти ли мина през акъла, че може би нарочно те съботират съквартирантите?
-     Първата ми мисъл бе, че това е мисия. Аз очаквах да е по-кратко, но то продължи цял ден. Лоши неща имаше едно след друго.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !