Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Белослава с "Празен поглед"

отпечатай новината

21.12.2008 09:00 | Видян 7116 пъти

Белослава с

Новия сингл на Белослава носи заглавието „ Празен поглед" и е пилотното парче от предстоящия й трети албум. Песента, издържана в стилистиката на R'n'B звученето, ще ни представи изпълнителката в леко провокативна светлина и ще ни открехне вратата към част от музикалния материал в предстоящия нов проект.

Автор на текста на „Празен поглед" е самата изпълнителка, а музиката и аранжиментът са дело на Живко Петров. Текстът е написан преди повече от три години, но е бил загубен. Сега текстът е налице и е по-актуален от всякога. Парчето е продуцирано от лейбъла на Белослава - BlueBubu, а мастерингът е направен в САЩ и е дело на Brian "Big Bass" Gardner за Brian Gardner Mastering.

Кадифеният глас на българската поп и джаз сцена в сътрудничество с Живко Петров, както и с едни от най-добрите студийни музиканти, участващи в проектите на певицата, ще представят композициите от новия трети подред албум на чаровната изпълнителка, на специален концерт за деня на влюбените (14 февруари 2009) в зала Универсиада.

Издаването на третия студиен проект на Белослава и концертът-промоция съвпадат с десетгодишнината, която Белослава и Живко Петров отбелязват на сцената.

По повода, талантливите музиканти ще ни предложат поредното музикално предизвикателство, подготвяйки двучасов концерт, на който ще можем да се насладим на любимите си песни от репертоара на Белослава и да чуем композициите от новия и албум.

Към момента музикантите работят усилено и са в репетиционен процес по подготовката на това сериозно начинание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !