Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте първата снимка на Емилия с бебето

отпечатай новината

17.10.2016 10:06 | Видян 3127 пъти

Вижте първата снимка на Емилия с бебето

Емилия направо сияе след раждането на дъщеря си Мира. Папараците на Николета Лозанова успяха да щракнат младата майка, редом с бебето, докато напускаше елитна столична клиника. Минути преди тя да се появи от болничното заведение, Коко Динев пристигна с мощен джип и зачака да му се обадят, че може да се качи при двете си дами, видимо изнервен. Прави впечатление, че бизнесменът е и видимо отслабнал — според някои слухове, заради бизнес проблемите си, според други — по настояване на жена си. И в двата случая Коко изглежда подмладен и гордо позира до Емилия и малката им дъщеричка.
Момиченцето бе увито добре от двамата си родители при напускане на клиниката и след няколко бързи снимки, се изнесоха навън „по терлици“. Както е известно, фолк звездата роди преди седмица момиченце, в един и същи ден с танцьорката Яна. Петко и Яна се сдобиха обаче със син, който е втори за щастливото семейство, пише ПИК. Емилия от своя страна сбъдна мечтата си за дъщеричка и не крие радостта си от този факт. Тя бе толкова сияеща на изписването, че и за слепите стана ясно, че обожава малкото момиченце.

Фолк звездата и семейството ще прекарат следващите няколко месеца в столичния си дом, като певицата се е отдала изцяло на семейството си. Тя не може да скрие щастието си от факта, че най-накрая е станала майка и то на прекрасно момиченце. Съвсем скоро се очаква да проплаче и второто бебе на Галена. Певицата веднъж се пошегува, че е родена за мъжка майка, но нищо чудно съдбата да й подари малка красавица като нея. Самата изпълнителка все още не показва твърде наедряла фигура, заради което мнозина подозират, че бебето ще проплаче в началото на следващата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !