Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Стоянка Мутафова е на легло

отпечатай новината

12.10.2016 10:38 | Видян 1970 пъти

Стоянка Мутафова е на легло

Грип тръшна великата актриса Стоянка Мутафова, която преди дни се прибра в България след грандиозно месечно турне в Канада и САЩ, пише България Днес."Не знам умора ли е, или трудно се справям с часовата разлика, но нещо ме боли главата, а като че ли говоря и носово. Дала съм си почивка само три дни да лежа, после скачам и пак се почва. Не искам дълго да си седя вкъщи, повече ме изморява това, отколкото работата", сподели Мутафова.
Само преди дни тя се завърна от турне отвъд океана, където игра пиесата "Госпожа Стихийно бедствие" в компанията на Ирен Кривошиева и Николай Атанасов-Шуши.

"Във всяка зала, в която се появявахме, всички ставаха на крака! Едни неистови аплодисменти, едно чудо. Разплакаха ме хората там, толкова са зажаднели да чуят и видят български артисти", обясни с умиление Стоянка.

94-годишната актриса е категорична, че отдавна не е играла с партньорка като Ирен Кривошиева.

"Изобщо не ни беше трудно да си паснем. От началото се сработихме. Не ми липсва Адриана Андреева", каза Стоянка, която малко преди тръгване за Канада и САЩ смени бившата си колежка с Кривошиева. "От няколко дни си мисля, че с Ирен бихме изиграли и още няколко неща заедно. Играе ми се пак с нея. Ще мислим по въпроса", казва още Стоянка.

Като се окопити и си почине, Мутафова ще мине отново на пълни кръвни прегледи, както и такива за сърцето, за да се види как й се е отразило пътуването.
"Пиех някакви лекарства за разреждане на кръвта ли беше, за сърцето ли, не знам. Сега може да ми променят схемата. Но иначе съм добре, пишете, че не съм се отказала от сцената. Още ми се работи", сподели през смях голямата ни актриса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !