Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Бившият на Албена Михова става татко

отпечатай новината

11.10.2016 14:43 | Видян 2274 пъти

Бившият на Албена Михова става татко

Бившия любим на Албена Михова–Тома Здравков ще става баща. За това намекна самият той със снимка в социалните мрежи.

Както е известно, рокаджията, който спечели втория сезон на „Мюзик Айдъл” дълго време имаше връзка с комедийната актриса. След като се разделиха, се събра с топманекенката от Горна Малина Виктория Павлова.

Двамата споделиха многозначителна снимка, на която Виктория е седнала в скута на музиканта, а той е покрил с ръце наедрялото й коремче. Макар нищо да не казват за снимката, жестът е красноречив.

„Там има нещо?”, пита един от тях в коментарите, а Виктория го харесва, с което се издава, че може би наистина чака бебе, или поне двамата работят усилено по въпроса.

Тома е силно чувствителен по темата, тъй като именно отказът на предишната му любов – актрисата Албена Михова да роди, стана повод и за раздялата им. Между тях имаше голяма разлика във възрастта, а Албена има голям син и не иска отново да става майка, а да работи върху кариерата си, пише България днес. Певецът бързо я прежалва, щом среща Виктория, с която са почти връстници.

„Запознахме се случайно, на мое участие. Гледаше ме влюбено. Адски сме щастливи. Абе като тийнейджъри сме, правим адски много глупости като дует кукумицини”, споделя още Тома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !