Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Жени Калканджиева била кривокрака

отпечатай новината

07.10.2016 11:46 | Видян 1745 пъти

Жени Калканджиева била кривокрака

Най-успешната родна манекенка - Жени Калканджиева, като малка съвсем не е била тази красавица, която всички познават, пише "Уикенд". Тя не само, че била дебело дете, но и краката й били криви като на кавалерист. Когато била на 3 години, майка й я завела на лекар, който коригирал дефекта й. Така по време на пубертета Жени се превърнала от грозното пате в красив лебед.
Шефката на модна агенция "Визаж" изживяла преди това много болка, защото й слагали специални шини, за да й се изправят краката. Днес шестата по красота в света признава, че този период за нея бил истински кошмар. Тя направо не искала да си спомня за него. На всичкото отгоре нейните съученици й се подигравали, защото била не само дебеланата в класа, но и доста грозновата. Това е най-вероятната причина по-късно красавицата да има амбицията да се докаже и да стане известна, какво и да има толкова властен и чепат характер.
"Нямах никакво самочувствие и ме тъпчеха непрестанно. Това беляза цялото ми детство и дори тийнейджърските ми години. Нямах много приятелки, за мъже да не говорим. Живеех в кошмар и благодаря на Бог, че ме тласна към конкурса "Мис България", който промени всичко за мен", изповяда се Калканджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !