ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Джена потвърди: Чакам първото си дете!

отпечатай новината

05.10.2016 15:41 | Видян 2825 пъти

Джена потвърди: Чакам първото си дете!

Фолк дивата Джена потвърди новината, че със съпруга си Атанас Стоев-младши очакват първото си дете. Благата вест дойде само три месеца след тяхната сватба, пише ПИК.

"Тази новина ни разтърси и двамата. Тя преобърна живота ми, на моя съпруг и на цялата фамилия. Наско е много щастлив, постоянно си говорим за това, мечтаем си какво ще стане, когато се появи бебето. Дори са ни се насълзявали очите от вълнение. Това е най-благият момент в живота. Ние си го мислехме няколко месеца преди да стане и си го бяхме планирали. Най-хубавото е да има продължение и плод на любовта", сподели Джена пред ведомествената телевизия на "Пайнер".

Певица е в трети месец от бременността и най-вероятно всичко се е случило на морето по време тяхното сватбено пътешествие. Двамата бъдещи родители нямат търпение да разберат дали ще имат момиченце или момче. "Все още не съм се втурнала да пазарувам бебешки дрешки. Рано е, не искам да правя планове. Може би ще го направя последните един-два месеца", призна още певицата.

И допълни, че семейният живот й се услажда и става все по-хубав и по-приятен.

"Влязохме в един приятен семеен живот, постоянно си припомняме сватбеното тържество и хубавите моменти. За цялото ни семейство сватбата ще бъде прекрасен спомен години наред. А за жената това е една голяма емоция. Наистина успяхме да реализираме една сватба-мечта за мен. Дори не съм си представяла, че тя ще бъде толкова хубава и приказна. Надмина очакванията ми", разкрива Джена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !