Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Джина Стоева е бременна

отпечатай новината

03.10.2016 16:06 | Видян 2417 пъти

И Джина Стоева е бременна

Джина Стоева е поредната дама от фолк гилдията, която съвсем скоро ще излезе по майчинство. В чалга средите явно бременността е като заразно заболяване, което се прихваща по въздуха. След като в Пайнер се напълни с бъдещи родилки, щастлива вест научаваме и за Джина Стоева. Доскорошната звезда на "Ара мюзик" тръгна по пътя на самопродуцирането като много свои колежки, но сега ще се отклони към бъдещото майчинство.

Изпълнителката е в третия месец на бременността. Джина все още не е обявила официално, че чака дете, но се очаква това да стане в най-близко бъдеще. Тя обаче надали ще сподели кой е таткото на бебчето, което расте в нея. Стоева от години крие ревностно личния си живот и не желае да говори за мъжа до себе си, защото такава е и неговата воля. Мистериозния господин е по-млад от нея, на 32 години и е от богато семейство. Именно той стои в основата на решението й да напусне музикалната компания, в която изгря звездата й.
 
Засега Джина и нейният любим нямат планове за сватба, а и щом има бебче на хоризонта, времето за подготовка на подобно събитие се свежда до нула. Със сигурност люлката ще дойде преди булката, но това не е никакъв проблем за влюбените.
 
Докато са още в еуфория от бъдещото щастливо събитие, екип на "Папараци" успя да хване Стоева на влизане в столична частна клиника. На кадрите се вижда, че коремът й вече започва да расте, а бебето се очаква догодина напролет, пише "Уикенд".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !