Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деси Цонева избухна в сълзи

отпечатай новината

01.10.2016 16:03 | Видян 3269 пъти

Деси Цонева избухна в сълзи

Биг брадър успя да разплаче дъщерята на телевизионния журналист Митко Цонев – Деси, показвайки на звездните си обитатели останалата част от Къщата, а именно – Лудницата, пише Блиц. Виждайки зловещите кадри, Деси Цонева избухна в сълзи. „Изплаших се от болницата”, проплака тя.
Новата й приятелка Глория побърза да я успокои, заявявайки, че това не е болница, а Лудница.
 
Биг брадър реши да покаже останалата част от Къщата по повод тайната мисия, с която влезе певицата Емануела – да накара останалите да вярват, че двамата с Боби са гаджета, чийто залог беше добруването на всички. В случай, че мисията им претърпи провал, луксът, с който всички са заобиколени, ще бъде заменен от зловеща обстановка и легла под открито небе. 

Биг брадър поощри Емануела и Боби, споделяйки, че са се справили блестящо с мисията си. Но реши да се допита до мнението на всеки един от съквартирантите. Част от тях бяха на мнение, че двамата са двойка, т.е. че певицата и бизнесменът са се справили успешно. 

Тежката дума беше на Големият брат! Тези, които повярваха в любовта на Емануела и Боби, получаиха амнистия и останаха в светлата страна на Къщата. А Деси Цонева, Ирина, Лара, Глория, Ути и Вальо Михов се отправиха към новия си дом, в който ще прекарат неопределено време. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !