ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Мика роди в стая за 1100 долара на нощ

отпечатай новината

30.09.2016 17:45 | Видян 3328 пъти

Мика роди в стая за 1100 долара на нощ

Мика Стоичкова не само живее в супер лукс, но и ражда в такъв. 1100 на нощ й е струвал престоят в един от най-тузарските медицински центрове в Маями.

 Щастливата майка е избрала най-хубавата стая, която болницата предлага, към екстрите на която освен всичко друго е включена и гледка към парка, пише „Уикенд“. Цената е двойно колкото тази на стандартните стаи, които не се радват на толкова хубав изглед. За тях се плащат „само” по 550 долара на ден.

Медицинският център, в който Мика реши да ражда, се казва „Планината Синай”. В стаите си той предлага, освен луксозно обзавеждане и удобни мебели, достъп до интернет, специални фотосесии от първия ден на бебето, направени от професионален фотограф, консултации по кърмене, както и частна грижа за новороденото от квалифицирана медицинска сестра. За всичко без интернета се плаща допълнително.

Цените за услугите на медицинската сестра са за всяка отделна нейна услуга – смяна на пелени, къпане и т.н., и се договарят лично между нея и семейството.

За самото раждане не е ясно точно колко е платила Мика, защото болницата пази в дълбока тайна цените за тези услуги. Сигурно е в пъти колкото цената на стаята й. Вероятно тези разходи се покриват от медицинската й застраховка.

Така или иначе, голямото момиче на Христо Стоичков се е разполагало като принцеса в деня на раждането си и със сигурност е получило съответните на звездното й положение грижи. Тя удържа на обещанието да кръсти детето на своята майка Мариана, само че за целта избра крайно съкратен вариант на името й – Миа. Много от клюкарите в България дори подхвърлиха, че бебето е кръстено не само на баба си, но и на майка си – Миа от Михаела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !