Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Луиза и Мартин за сладкия път на любовта

отпечатай новината

29.09.2016 17:36 | Видян 2028 пъти

Луиза и Мартин за сладкия път на любовта

Тази неделя от 11:00 часа специален гост в ток шоуто „Търси се“ по bTV ще бъде младата и талантлива актриса Луиза Григорова. За първи път пред водещите Меги и Нели в откровено интервю ще застане и любимият й – режисьорът и продуцент Мартин Макариев.

Единствено в „Търси се“ Мартин ще разкаже историята на любовта им - трудното началото и пътят до хармонията, в която живеят вече 3 години. „Срещнахме се на снимачната площадка. Първо се влюбих в таланта й на актриса. Видях в нея толкова много потенциал, който не бях очаквал да видя. Луиза наистина е изключителна“, споделя той. Любовта им преминава през много препятствия, за да могат да бъдат заедно. „Всеки ден се влюбвам в нея. Ние сме като едно цяло – мислим еднакво и се вълнуваме от едни и същи неща. Представям си бъдещето ни заедно „докато смъртта ни раздели“, откровено признава режисьорът.

Тази изненада ще бъде най-голяма за самата Луиза, защото любимият й никога досега не се е показвал и публично не е говорил за техните отношения. „Аз съм едно много щастливо и лудо влюбено момиче“, с огромна радост ще признае актрисата. През какви проблеми е минала връзката им и с колко много търпение са постигнали хармонията, в която живеят – Луиза ще разкаже единствено пред Меги и Нели в „Търси се“ по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !