Сериозни предизвикателства и...

Мениджър на голяма компания за алуминиева, ПВЦ и дървена...

Акълът на хората си личи най-вече по...

Акълът на хората си личи най-вече по шегите, на които се...

Финала на „Не така, брат 2”

отпечатай новината

28.09.2016 17:44 | Видян 917 пъти

Финала на „Не така, брат 2”

Какво може да сближи двама братя, когато те са коренно противоположни личности? Отговорът идва тази седмица, във финалните два епизода на „Не така, брат 2“ във Vbox7.com. В днешния епизод на първия уеб тийн сериал у нас Мишо и Дидо се оказват в задънена улица, без възможност за действие. След провала на план „Испанска муха“ и отказа на Беатрис да разговаря с по-големия брат, двамата решават да обединят сили и чрез взаимна подкрепа да борят любовната мъка в тандем.
 
Началото на учебната година наближава и Мишо е избран да държи реч по време на откриването. Какво предизвиква отличникът и неговия по-голям брат да признаят чувствата си към Вики и Беа, ще разберете първо във Vbox7.com.

На финала на „Не така, брат 2“   продуцентите 7Talents ни предлагат епизоди, изпълнени с много напрежение, емоции и решителни действия. Ще успее ли Дидо да си върне Беатрис и на каква цена? Ще се сбъдне ли мечтата на Мишо да спечели красивата Вики след толкова много любовни мъки? Вижте отговорите в последната седмица на сезон 2 на първия уеб тийн сериал във Vbox7.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !