Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ще разкрият ли Боби и Емануела?

отпечатай новината

27.09.2016 17:59 | Видян 2670 пъти

Ще разкрият ли Боби и Емануела?

 Преди най-известната Къща да се раздели с още един участник и да посрещне легендата Майк Тайсън, ще видим продължението на тайната мисия на Борислав и Емануела. Двамата започнаха задачата си от Големия брат като по учебник. В петък зрителите видяха как те дадоха старта ѝ със страстна целувка и нито един от Съквартирантите не заподозря актьорската им игра.

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, ще видим как още на следващия ден нотката на съмнението започва да се прокарва сред звездите. Новата двойка е тема номер едно в Къщата и всички са се вторачили в двамата влюбени, обсипвайки ги непрестанно с купища въпроси за връзката им.

По-наблюдателните веднага ще заподозрат малки детайли, които Борислав не знае за Емануела или обратното и това ще ги накара да обсъждат все по-често възможността за тайна мисия, която двамата са получили.

Дали Емануела и Боби ще намерят начин да заличат всяко съмнение и да докарат мисията си до успех, или всички ще се озоват на най-зловещото място – лудницата на Big Brother, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !