Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Съквартирантите: Емануела е материалистка и лека жена!

отпечатай новината

27.09.2016 10:00 | Видян 4444 пъти

Съквартирантите: Емануела е материалистка и лека жена!

Новият съквартирант в Къщата на „ВИП Брадър” – Емануела разбуди страстите в предаването. Още с влизането си тя трябваше да симулира, че има връзка с Борислав Комсийски.Без дори да подозират, че е тайна мисия, съквартирантите веднага скочиха срещу певицата. „Егати! Коя е тая? С какво се занимава?”, попита първо Учи – „Е, как не знаеш – певица и е гадже на Боби!”, поясни Глория. „Е, какво. Аз и него не го знам”, заяви готвачът.

„Горкото момче. Той ще е поредният изгорял”, заяви Рени, с което веднага захапа колежката си. „Хванал е най-голямата ....”, не довърши изречението си певицата, но намекна, че Емануела е материалистка, която използва мъжете.

Подобно твърдение изрази и Деси Цонева: „Не ми е готина. Аз съм близка с Диневи и с бащата на второто й дете, нямате идея какви неща знам за нея”.

От своя страна певицата пък остана вярна на ролята си и веднага се набута в леглото на Борислав. „Айде по душче и чайче и в леглото, че ще има секс тая вечер”, заяви Ирена пред останали съквартиранти. Жана обаче изригна: „Е, как така? Има бани и тоалетна”.

„Май съм си забравила едните гащички”, заяви певицата. „Защо са ти. Нали ще спим заедно?, каза на шега Борислав.

Той обаче не издържа на темпото й и си легна сам, докато тя остана до зори будна. Това се оказа крачка встрани от идеята да убедят всички, че са заедно, видя Блиц.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !