Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Жана отрови съквартирантите

отпечатай новината

27.09.2016 09:32 | Видян 1335 пъти

Жана отрови съквартирантите

Новият скандал под покрива на ВИП Брадър се заформи в кухнята, а в центъра му са недопечените чушки на певицата Жана Бергендорф. Оказва се, че един лек кулинарен провал е достатъчен, за да предизвика стомашни болки, тежък скандал и сълзи.

Жана Бергендорф натрови съквартирантите във „ВИП Брадър”. Певицата реши да „измие лика си” и да направи обяд за всички. След шест часа пушене, пеене и излежаване под слънцето, изпълнителката най-накрая влезе в кухнята и направи пълнени чушки.Това обаче се оказа бомба със закъснител, защото манджата й излезе сурова. Веднага след хапването всички започнаха да се оплакват от всеобщо неразположение – повдигане, повръщане, че и ...болки в корема.

„Правя го с неудоволстие и по задължение”, изригна певицата в своя защита. Това обаче нажежи излишно страстите и Бергендорф започна отново да ръси псувни.

От своя страна Деси Цонева реши да утеши всички и да им приготви на следващия ден своя кулинарен шедьовър - шоколадов кекс. Това обаче бе осуетено от духа на "чушкагейт", защото Жана бе оставила печката непочистена, което възмути всички.

"По вкусно нещо не сме яли", похвалиха я съквартирантите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !