Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Елена Йончева вози сина си в брониран джип

отпечатай новината

21.09.2016 13:30 | Видян 1522 пъти

Елена Йончева вози сина си в брониран джип

Топжурналистката Елена Йончева вози бебето си Тео из София във военен джип с висока проходимост и степен за сигурност, пише „Ретро“. 51-годишната мама разхожда сина на архитект Пламен Тодоров в машина от модификациите на „Хамър“. Според представители на висшето партийно ръководство от „Позитано“ 20 бившата изгора на БСП лидера Сергей Станишев имала ангажименти за изграждането на положителния публичен образ на кандидата за президент генерал Румен Радев и затова често и се налагало да пътува.  

Журналистката, която напоследък нашумя с кампания за безопасен секс и с рекламирането на тест за бременност, е предпочела автомобил, който по би подхождал за репортажи в териториите на „Ислямска държава“.

Всъщност още след раздялата си със сегашния председател на ПЕС Йончева се ориентира към кросоувъри.  Дълго време предпочитана от нея марка бе "Нисан Кашкай". Твърдеше се, че за луксозната си придобивка с екстри блондинката е броила тогава близо 80 000 лева. За да изпълнят всичките изисквания на известната дама, на автотърговците им се наложило пък да приберат от нея допълнително близо 10 000 евро.

Очевидно и сега Елена не е изменила на мнението си, че когато човек иска да си купи скъп автомобил, е по-добре машината да притежава всичко необходимо за едно сигурно и комфортно пътуване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !