Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Вижте как звездите реагираха на развода им

отпечатай новината

21.09.2016 13:16 | Видян 3626 пъти

Вижте как звездите реагираха на развода им

Явно новината, че Анджелина Джоли е подала молба за развод с Брад Пит, е шокирала и изненадала не само нас, но и звездите в Холивуд. Някои от тях вече коментираха случката, видя eva.bg. Адел посвети целия си вчерашен концерт в Ню Йорк на „края на една ера“. От сцената на Медисън Скуеър Гардън 28-годишната певица заяви: „Мога ли да говоря за „слона в стаята“... бомбата, която Бранджелина пуснаха. Посвещавам шоуто си на тях. Не обичам клюките и смятам, че личния живот си е личен. Но се събудих тази сутрин и бях шокирана“. Това обаче изобщо не се хареса на феновете й, които заляха туитър с недоволни коментари.

Джордж Клуни пък беше потърсен за коментар по време на 71-та сесия на Общото събрание на ООН. В момента той и съпругата му Амал търсят начини за справяне с бежанската криза, заедно с Барак Обама, Бан Ки-мун и още редица световни лидери. Но явно раздялата на двамата актьори се оказва по-важна от бежанците, защото репортер на CNN го попита именно за развода. „Не знаех. Уау. Много съжалявам. Това е тъжна история и голямо нещастие за семейството. Много съжалявам да го чуя“, заяви шокираният Клуни. Двамата с Брад Пит са близки приятели още от 2001 година, когато снимаха заедно „Бандата на Оушън“.

Бащата на Джоли Джон Войд изрази „съжаление и притеснение за дъщеря си“ в интервю вчера: „Много е тъжно. Явно нещо много сериозно се е случило, за да вземе Анджи такова решение. Молете се за тях. Притеснявам се за нея и децата и се надявам да ги видя възможно най-скоро“.

Бившата жена на Брад Дженифър Анистън все още не е коментирала новината официално, но звездата е изразила „задоволство“ от случилото се. Актрисата е заявила, че „това е карма“ за нещастието, което Анджелина й е причинила преди 11 години.

eva

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !