Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория жестоко пребита от гаджето си

отпечатай новината

14.09.2016 11:02 | Видян 3384 пъти

Глория жестоко пребита от гаджето си

Екзотичната манекенка Глория Петкова, която е модел със световна слава и е сред съквартирантите във "ВИП Брадър", е била жертва на смразяващо домашно насилие преди години. Нощта на агресията е един от най-големите ѝ кошмари, но въпреки това тя говори за случая публично. Въпросната вечер тя била с тогавашното си гадже на караоке, а той ѝ пеел You are so beautiful. В рамките на две секунди приятелят ѝ бил обладан от необясним бяс и безпричинно тя станала жертва на побой. Тормозът продължил 3 часа.

"Минах през всякакви емоционални състояния. Страх, плач, крещене, молене... Мислех логично до някаква степен и осъзнах, че той няма просто да спре. Започнах да се държа на обратно, да бъда силна, но това нищо не промени - напротив, направи нещата още по-лоши. Няколко пъти загубих съзнание и след това наистина не знаеш къде си", разказва Глория пред списание "Ева". Успява да избяга към 5 часа сутринта, първо се обажда на близък приятел. Дрехите ѝ били скъсани, реалността ѝ изглеждала чужда и изкривена.

"Когато отидохме в болницата, кръвното ми беше 60 на 40. Не знам как бях жива Отидох в полицията с медицинско досие от 5 страници! Все още имам белези по тялото от тогава... А полицаят каза: ако трябва да бъда честен, най-добре си решете проблемите лично, защото ние нищо не можем да направим", връща лентата манекенката.

Глория изпада в тежка депресия, семейството ѝ настоява да тоиде на психолог, но тя отказва. Следва дълъг период, в който дори най-малкият крясък я срива. И до днес понякога тя не може да възприеме случилото се за част от живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !