Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава на косъм от смъртта

отпечатай новината

14.09.2016 10:26 | Видян 1711 пъти

Преслава на косъм от смъртта

 Като малка Преслава преживяла опасен инцидент, който можел да струва живота й. В детските си години Преслава често ходела на семейната вила, където прекарвала дните в игра заедно с останалите малчугани. Един ден докато родителите й се занимавали с работа на двора Преслава си играела със съседче на саби. Малчуганите се гонели и размахвали пръчки един срещу друг. Пред вилата имало шахта в която се намирали водомерите, а от нея стърчали две остри и дълги арматурни железа.

По време на играта Преслава се увлякла и паднала в шахтата. Родителите й изпаднали в шок, защото помислили, че детето се е нанизало на някое от железата. Петя се разминала само с няколко драскотини и дори не прекарала ден в болницата.

Сериозно падане тя преживяла още в бебешка възраст. В първите дни след изписването й от родилното бъдещата певица прекарвала дните си в кошче, което сестра й люлеела. Каката на Преслава така силно залюляла кошчето, че бебето се претърколило и паднало на земята. След преглед при лекар се оказалo, че и този път Преслава извадила късмет и се отървала без никакви последствия, пише „Галерия“.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !