Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вижте първата любов на Люси Дяковска

отпечатай новината

12.09.2016 10:51 | Видян 1931 пъти

Вижте първата любов на Люси Дяковска

От най-ранна възраст червенокоската е имала влечение по собствения й пол, а първата й любовна тръпка е не коя да е, а рок лъвицата Милена Славова, предаде „Уикенд”. Уви, тази й любов останала несбъдната…Като всеки музикален тийнейджър, и къдрокосата плевенчанка си имала идоли.

Люси била върла фенка на колоритната Милена и преследвала ексцентричната рокаджийка по всичките й концерти из страната. Дори си направила същата пънкарска прическа като нейната. Когато изпълнителката на „Не`ам нерви” била на върха на славата си в началото на 90-те години, 16-годишната Люси била в разгара на пубертета. До ден днешен Милена пазела в албумите си снимки с Люси, която настоявала да се снима с нея след всеки гастрол.

„Беше ми много лют фен. Чак в София дойде, за да се запознае с мен лично”, спомня си Милена. Самата рокаджийка тогава била 26-годишна стройна и доста колоритна пънкарка, която имала славата на мъжемелачка. Макар че днес изглежда като застаряваща звезда, на младини Милена е имала тяло, за което мнозина девойки са мечтаели.

Това било достатъчно за Люси да хлътне по нея. Милена обаче не се вълнувала от собствения си пол, а се залюбила с единия от братя Аргирови.

Благовест обаче й изневерил с 15-годишната Соня Васи. Милена обаче никак не си губила времето. Най-шарената птица на родната музикална сцена била истински блян за мъжете, но до себе си допускала само чешити от собствената си порода. По нея въздишали не само музиканти, но и тарикатите от прословутата „Магура” в градинката пред „Кристал”.

Младежката любов на Милена си останал нейният колега – музикантът от група „Ахат“ Денис Ризов. Двамата с бившия съпруг на Наталия Симеонова си били лика-прилика – и двамата били щури, диви и непокорни, но така и не успели да доведат връзката си докрай.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !