Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Какво се случва с тотомилионерката Гошка?

отпечатай новината

02.09.2016 09:42 | Видян 1266 пъти

Какво се случва с тотомилионерката Гошка?

Освен с несметно богатство и с група, кръстена на нейно име и с три хиляди зложелатели, се сдоби тотомилионерката леля Гошка в социалната мрежа Фейсбук, пише в. България днес. Жената, която стана медийна звезда в Испания и България, след като спечели 67 милиона евро от испанската лотария, стана обект на яка гавра и присмех в злободневни картинки.

Изчезналата безследно богаташка прекарва дните си в бурни оргии с млади стриптийзьори, дрехи, ушити от стотачки, и опасни мафиотски схеми, обрисуват ежедневието й присмехулниците. Завистливите сънародници, присъединили се към групата, се множат с часове и леля Гошка вече има повече от 3 хиляди зложелатели.
Ироничните снимки на милионерката са пропити със завидно чувство за хумор. Гошка е изобразена в редица нелепи ситуации, цитирана е като велика мислителка или как сади дръвчета от пари в родния Искър. На един от забавните фотоси леля Гошка е в компанията на разголени здравеняци. Горещите стриптийзьори, доволно ухилени, държат богатата сънародничка, която е с руса перука и ултракъса пола.

"Не се безпокойте! Добре съм!" - гласи посланието на тотомилионерката към фотоса. Гаврите с Гошка се множат и привличат все повече последователи.

Милионерката от Искър получава на ден и десетки предложения за интимни срещи от самотни мъже, на които и до днес не е откликнала. След емоционалната й реакция в тотопункта никой повече не е видял милионерката. Цялата фамилия Георгиеви изчезна безследно, а от 61-годишната Гошка ни вест, ни кост. Късметлийката е страстна почитателка на хазарта, заради което повечето й близки у нас са силно притеснени да не проиграе милионите в някоя лъскава зала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !