Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Турски изпълнител спря песен на Джена

отпечатай новината

30.08.2016 16:48 | Видян 2161 пъти

Турски изпълнител спря песен на Джена

Почти месец вече летният хит на Джена „Дразни ме пак“ е премахнат от интернет платформата на ютюб. Оказа се, че дъното на тази история стои турски музикант, който има претенции за част от инструменталния пасаж на песента

Лятното парче на Джена е по идея на съпруга й Наско Стоев и на нея самата. Музиката е дело на звездата, която не за първи път участва в създаването на своя продукция. Турският музикант обаче предявил претенции, че е изсвирил този пасаж много преди нашия цигулар.

Практиката на ютюб е такава, че когато има някаква претенция, видеото се спира до изясняване на случая. Феновете на Джена могат да гледат въпросното парче в ефира на телевизия Планета. От компанията се надяват в най-скоро време случат да бъде изяснен и ритмичното парче да се завърти в ютюб.

След спирането на парчето в социалните мрежи се развихри дискусия. Феновете се обзалагаха, че Джена ще напуска продуцентите си, други са на мнение, че Пайнера ще я гони. Трети са на мнение, че клипът е спрян заради скандалното знаме „Джена или смърт, което бе използвано във видеото и породи отрицателни коментари, пише „ШОУ“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !