Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Ани Цолова с пластична операция за 10 бона

отпечатай новината

30.08.2016 13:13 | Видян 1230 пъти

Ани Цолова с пластична операция за 10 бона

Ани Цолова ще се подложи на ударна серия от разкрасителни процедури. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия вече не е първа младост и за да не бъде изместена от нови и свежи лица от праймтайма поне още 3-4 години, е решена да премине през всичко, включително и да се подложи на болезнени интервенции върху своята визитна картичка - лицето.

Цолова доскоро била сред противниците на пластичната хирургия и дори се биела в гърдите, че едва ли някога ще промени нещо във външния си вид, пише пик. Неочаквано обаче и за самата нея направила завой в отношението си към изкуствената красота. Ани започнала да разсъждава по друга логика с наближаването на 40-те. Тя въобще и не се замислила, когато шефовете й я предали в ръцете на опитен специалист по естетична хирургия, за да коригира някои видими несъвършенства по лицето й.

Сега новинарката, с която всяка сутрин се буди половин България, си е наумила да се подложи на фейслифт, но този път за своя сметка, тъй като бартерните хиалурони и ботокси секнали. Специалистите гарантирали на Цолова, че с тази интервенция, чиято цена варира от 3 до 5 хиляди евро, от предназначена да възстанови конкретните изменения по лицето, свързани с възрастта като отпускането на шията, бузите, задълбочаването на околоустните гънки, набръчкването на челото и торбичките по долните клепачи на очите, ще си реши от раз всичките проблеми и ще си върне младежката хубост. Красивото лице на Цолова ще бъде подложено на следните пластични корекции и манипулации - пластика на клепачи (горна и долна блефаропластика), лифтинг на шия, инжектиране с ботулинов токсин за премахване на лицеви бръчки, запълване и заглаждане на бръчките чрез филъри и лазерно подмладяване на кожата.

"Красотата изисква жертви, са казали хората. Работата ми - също. Трябва да се поддържам, защото не искам някоя стажантка да седне на стола ми", обяснявала в нюзрума Цолова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !