Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия бди над Валери Божинов

отпечатай новината

26.08.2016 12:00 | Видян 4199 пъти | Гласували 1

Алисия бди над Валери Божинов

Инцидент, за щастие малък, претърпя преди няколко дни Валери Божинов-младши. Наследникът на стрелеца на Партизан и фолк дивата Алисия се катурна от летящия си скутер на една от централните улици в Приморско, където с майка му бяха на кратка ваканция. Папараците на ПИК засякоха звездното мамче и малкия футболист на плажа малко след премеждието. На ратановите мебели под сламени чадъри изпълнителката на хита "Красавицата спяща" успокояваше детето си и му даваше наставления да кара електрическия си скутер Ховърборд по-внимателно.

 И напълно с основание, тъй като лудото каране на Божинов-младши не бе преминало съвсем без щети. От падането на лявото му коляна беше зейнала голяма рана, болките от която второкласникът видимо понесе като печен мъжага.

 Валерко обаче явно е вманиачен по летащия скейт, тъй като дори и сакатлъка не го уплаши и той отново яхна модерната джаджа веднага, щом майка му приключи да го обгрижва. Даже не й позволи да покрие раната му с превързочни материали.

 Цяло лято звездата на "Ара" е плътно до сина си и гледа да прекарва всичкото си свободно време с него, докато все още е във ваканция. Миналия месец майка и син пътуваха до Марбея на луксозна петзвездна почивка, подарък от Божинов-старши. Няколко поредни участия из Черноморието пък фолк дивата обедини в приморска ваканция, която ще е последна за детето й. Валери вече е в предучилищни треска и на 15 септември ще е третокласник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !