Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Захари Бахаров заряза жена си

отпечатай новината

25.08.2016 14:52 | Видян 2188 пъти

Захари Бахаров заряза жена си

Диана Алексиева се превърна в отчаяна съпруга. Половинката на Захари Бахаров е оставена сама да се оправя с двете им деца, след като актьорът я заряза, за да трупа пачки с колегите си на турне, пише "България днес". Докато „Трите мечки” Юлиян Вергов, Захари Бахаров и Владо Карамазов обикалят България на турнета, Диана Алексиева е сама на „Арапя” с децата. Освен, че по цял ден тича след малчуганите, на нея постоянно й се налага и да се оправя с всичко сама. Редовно ходи до съседно Царево, за да изтегли пари от банкомат и сама пазарува, и се оправя с останалите си задачи.

Въпреки че е лишена от вниманието на мъжа си, Диана не изглежда да тъгува особено по него. Докато Захари се забавлява по мъжки с колегите си, тя фучи с джип за 200 бона.

Актьорът може да си позволи да глези жена си , тъй като от „Под прикритие” спечели солидни хонорари. Удари джакпота и с „Игра на тронове”, а освен това продължава да е водещ и на „Националната лотария”.

Турнето му с Вергов и Карамазов също жъне успехи, като билетите за представленията им са продадени за седмици напред. След като е наясно, че благодарение на всички тези ангажименти, семейството ще прибере още няколко хилядарки, стройната тв водеща спокойно приема отсъствието на мъжа си от дома.

Междувременно тръгнаха слухове, че блондинката може да е бременна с бебе номер три, тъй като е понапълняла. Но въпреки клюките, самата Диана твърди, че няма намерение да се затваря у дома, превръщайки се в домакиня и майка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !