Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Сбогом, Митко!

отпечатай новината

24.08.2016 09:01 | Видян 2634 пъти

Сбогом, Митко!

Димитър Цонев си отиде едва на 56 години, само седем дни преди рожден ден №57. Около 13 часа вчера сърцето на журналиста, юрист, тв водещ и непрофесионален актьор спря да бие въпреки денонощните грижи на лекарите във Военномедицинска академия (ВМА).

Кончината на любимеца на поколения българи дойде навръх 26-ия рожден ден на сина му Димитър Цонев-младши, призна през сълзи дъщерята на тв легендата Деси Цонева. „Седя на улицата и плача, татко почина. Не мога да повярвам, чакам мама да дойде. Мислихме да ходим и да празнуваме днес рождения ден на Митето. Толкова е страшно, няма нищо по-ужасно от това да загубиш толкова млад родител", изплака щерката на емблематичния водещ.

Само преди два дни началникът на ВМА ген. Николай Петров официално обяви. „Той е осми ден при нас, но продължава да е в тежко състояние. Поддържаме органите му чрез апарати. Той получи и тежко белодробно усложнение. Засегнато тежко е и състоянието на централната нервна система. Към момента тежките белодробни усложнения изземват инициативата, но нещата като цяло са под контрол. Органите му и дишането се поддържат изкуствено. Борим се за живота му", отсече ген. Петров. Борбата обаче приключи вчера по обяд, когато сърцето на журналиста не издържа и спря завинаги.

„Тежко ми е. Още не мога да осмисля какво стана", лаконична бе съпругата му Мариана. Тя написа кратко за смъртта на известния тв водещ във фейсбук: „Обичам те! Лек път..." Мариана Цонева постна и изпълнение на цигулка на „Вълшебни сънища" от руския композитор Сергей Рахманинов - любимият на Митко.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !