Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Катето Евро: Боже, вече съм бабичка на 60!

отпечатай новината

23.08.2016 14:52 | Видян 2801 пъти

Катето Евро: Боже, вече съм бабичка на 60!

Катето Евро се стяга за 60-я си рожден ден. Актрисата отбелязва юбилей на 1 септември и отсега се гласи за събитието, пише "Всеки ден". „Боже, направо не мога да повярвам, че това се случва на мен. Вече съм бабичка“, намира сили да се пошегува със себе си звездата от „Оркестър без име“.
 
Иначе Катето признава, че все още е щура и има акъла на 18-годишна. Въпреки стряскащата цифра Евро твърдо е решила да заформи щур купон в къщата си в Кокаляне, като всички зеленчуци за салатите ще бъдат от нейната реколта. „Чувствам се вече леко одъртяла. Не ми се правят чак такива дивотии, а и към 1-2 след полунощ вече ми се спи. Преди деянех до 9 сутринта“, смее се Катето.

Независимо от напредващите години Катето успяваше да се хареса и на стари и млади. Лудото Кате доказа прякора си, след като спря личната си финансова криза с голи снимки и на 48 на втората корица на „Плейбой“ у нас. Първа у нас се престраши жената на Пентаграма- Юлияна Кънчева.

Тогава Катето чистосърдечно си призна, че се е снимала дибидюс само заради пари. Синът й Сашо Кадиев не само нямал нищо против, ами дори я насърчил. „Ако можех, щях да го направя и сега, да не съм за изхвърляне“, вири нос актрисата. Цапнатата през устата актриса обясни същото и след участието си във „ВИП Брадър“.

Липсата на един-единствен човек обаче натъжава щурата мадама – съпруга й Жорж, който издъхна внезапно преди 4 години. Дълбоко покрусена, Евро не спира да се обвинява, че го е излъгала за диагнозата и така и не намерила сили да му признае, че е смъртно болен и си отива. До последно албанката криела епикризите на Жорж. След смъртта му актрисата се закле: „Приключих с мъжете и чувствата. Сега вече се радвам само на сина и снахата, внучето и градината ми“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !