Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Секс списъкът на Ники Михайлов

отпечатай новината

22.08.2016 11:20 | Видян 2451 пъти

Секс списъкът на Ники Михайлов

Ники Михайлов е един от най-големите плейбои в българския футбол, пише "Всеки ден". Вратарят определено е в челните места на класацията въпреки оспорваната конкуренция. 28-годишният вратар е вкарвал в леглото си някои от най-желаните дами у нас, повечето от които модели и фолк певици.
Сред първите му "забивки" е по-голямата дъщеря на Наско Сираков - Славея."Мисля, че първото ми гадже беше Славея Сиракова. Ние се познавахме от години, нашите са много близки семейни приятели. От приятели так-так, станахме гаджета за няколко месеца. До ден днешен сме в нормални отношения", призна преди няколко години самият Ники. Славея е с няколко години по-голяма от него и още от тогава, та до ден днешен вратарят си пада предимно по каки. Малко след това той скача в леглото на друга моделка - Снежина вълкова. Тогава той е на 17, а палавницата е на 21 лазарника, отново по-голяма от него. Малката Перука бързо се насища на блондито и я зарязва. Малко след това идва ред на Николета Лозанова. "Тя ми е лудата връзка. В "Левски" бях тогава, вече по-осъзнат, на 17-18 съм бил. С нея се карахме, събирахме. Разбира се, че няма как да сме заедно. Приключихме. После съм имал връзки за по няколко месеца", допълва откровено вратарят.
Именно сред тези за няколко месеца е Миглена Христова, която по онова време е по-известна като фолк певицата Никол. Ралица Тошкова пък е модел, също минал през завивките на Михайлов. След нея Ники се прехвърля към сестрата на Владо - хотелиерската наследница Александра Арабаджиева, с нея също изкарва едва няколко месеца.
Слуховете свързват Ники Михайлов с още няколко фолк диви, които всички до една са по-големи от него. Първата е Емануела, за която се носят слухове, че е имала нещо общо с младия вратар. Твърди се дори, че той я е обладал в тоалетната на популярна столична дискотека.
Сред чалга звездите, пред които Ники "се е разписал", е също Мария. Според градските легенди Мара Отварачката даже се е развела с бившия си мъж Димитър именно защото той я е спипал едва ли не на калъп с вратаря.
Алисия заема челно място в класацията, защото това е най-дългата му връзка. Въпреки че няколко пъти се събират и разделят, изпълнителката минава за една от големите му любови заедно с Николета Лозанова. След раздялата му с бившата на Божинов Анелия минава през леглото на плешивкото. От доста време Ники се появява на участия на певицата и според столични клюкари са имали кратка авантюра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !